• Productpresentatie tijdens een marketing event

Actieve bedrijfsuitjes en feesten op onze activiteitenboerderij

Teambuilding en personeelsuitjes in Flevoland

Op zoek naar een gezellige boerderij voor uw actieve bedrijfsuitje of personeelsuitje in Flevoland? Ook voor teamuitjes met teambuilding en bedrijfstrainingen stellen we een passend programma op maat voor u op.  Geeft u het uitje liever een lossere sfeer in de vorm van een bedrijfsfeest? Voor elke gelegenheid kunt u op onze activiteitenboerderij terecht. We maken van ieder bedrijfsevenement en themafeest een onvergetelijke belevenis. Onze boerderij is multifunctioneel in te delen en daarom ook uitermate geschikt voor evenementen als werknemersbijeenkomsten, personeelsbijeenkomsten en productpresentaties.

Simpel of uitgebreid
U kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken als u wilt. Zo kunt u een goepkoop bedrijfsuitje organiseren of een luxe uitje met een spectaculair programma en een diner; voor ieder budget een gezellige dag. Voor uw bedrijfsfeest kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen warme en koude hapjes bij de drank te laten serveren, maar een ontvangst met een ter plekke bereide cappuccino vanuit een omgebouwd Volkswagenbusje, is een smaakvolle binnenkomer. Wat u ook besluit, wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan ons een onvergetelijke belevenis wordt. 

Uw doelstelling en maatwerk
Het is belangrijk dat het programma van uw evenement of feest aansluit bij uw doelstelling. In overleg met u stellen we het programma op maat voor u samen. Hierbij houden we rekening met de samenstelling van de groep en uw budget; alles moet kloppen. Op deze manier zal iedereen het naar zijn en haar zin hebben op een ontspannen manier en zal de gemoedelijke sfeer optimaal zijn.

Activiteiten
Al onze afdelingsuitjes, feesten en vergaderingen spelen zich af in een landelijke sfeer. Deze sfeer heerst zowel binnen in onze accommodatie als buiten op het veld. In het programma dat we samen met u opstellen, kunnen we diverse activiteiten & teambuilding opnemen voor de afwisseling en om uw doelstelling te halen. Een verrassende activiteit vindt iedereen leuk en is nog nuttig ook. Daarom hebben wij activiteiten ontwikkeld waar communicatie en samenwerking centraal staan. De workshop 'Paarden mennegen' is uitermate geschikt voor teambuilding en communicatietraining. Daarnaast zorgt u met spectaculaire weilandsurfen voor een speciale afsluiting van de activiteiten. 

Teambuildingsdag
Tijdens de leerzame en indrukwekkende teambuilding Brandweersurvival beleeft u hoe het is om een brandweerman te zijn. U maakt kennis met alle facetten van de brandweer en leert de technieken van het bestrijden van branden. Zowel theoretisch als in de praktijk zult u samen met uw collega's ervaren hoe het is om in de laarzen van een brandweerman te staan.

Werkkostenregeling (WKR) 2015
Ook wat betreft de WKR zit u goed bij ons. Lees hoe u de kosten van uw bedrijfsuitje buiten de nieuwe werkkostenregeling kunt houden op de WKR-pagina

Aantal personen & ligging in Nederland
Voor al uw zakelijke evenementen in de Noordoostpolder (NOP), bieden onze zalen ruimte aan groepen van 10 tot 250 personen.
Door de gunstige ligging in Nagele, Flevoland is 'Op d'n Akker' de ideale locatie voor uw gasten. Centraal gelegen in Nederland is het slechts 30 minuten rijden van Zwolle en ongeveer een uur van Amsterdam en Groningen. Ook gratis parkeren is geen probleem; we hebben 140 parkeerplaatsen.