Alle ruimte voor uw familiedag

Is het dit jaar uw kans om een indrukwekkende en ontspannen familiedag, familiereünie of andere gelegenheid te organiseren? Dan heeft u bij deze uw unieke locatie in Flevoland gevonden, waar alles kan en niets teveel is. Door de huiselijke sfeer bij ons, voelt elke gast zich welkom.

Weilandsurfen en andere activiteiten
Wat de rede ook is: familiefeest, familieuitje, vrienden- of vriendinnenuitje, jubileum of verjaardag. Een combinatie met onze groepsactiviteiten, zoals het Boer'n spellencircuit, is altijd een leuke onderbreking. Voor ieder uitje hebben we een aanbod van diverse spellen voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Natuurlijk mag een afsluiting met het spectaculaire weilandsurfen niet ontbreken. Zo maken wij samen met u van iedere gelegenheid een bijzondere happening. In overleg met u stellen wij het programma samen met de activiteiten en catering; het mag uw gasten aan niets ontbreken.

Genieten van het boerenleven
Op weg naar ‘Op d’n Akker’ ervaart u al de rust en ruimte van het prachtige landschap van de Noordoostpolder (NOP). Onze boerderij zou geen boerderij zijn zonder dieren. Als u het terrein oprijdt zullen de ganzen, kippen en kalkoenen u aan de rechterkant begroeten, en de Shetland pony's en de Belgische trekpaarden aan de linkerkant. Waarschijnlijk komen de poezen u verwelkomen als u naar de accommodatie loopt.

Kinderen
Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen. Een potje voetballen op het veld, onder het toeziende oog van de ouders, hoort er natuurlijk ook bij. Voor de ouders is het plezierig om te weten dat er toezicht gehouden kan worden vanuit de zalen en vanaf de terrassen; met uitzicht op de velden en akkers van de polder natuurlijk.