Eten & drinken tijdens uw bruiloft

U heeft er lang naar uitgekeken, eindelijk is het zover: de dag van uw bruiloft. U wilt natuurlijk dat alles letterlijk en figuurlijk vlekkeloos verloopt en dat uw gasten goed verzorgd worden. In de tien jaar van ons bestaan hebben we de ervaring opgebouwd om ieder huwelijk ontspannen en gezellig te laten verlopen.

Het eten en drinken tijdens uw bruiloft moet perfect en smaakvol zijn. 'Slump Catering & Events' uit Bant is onze huiscateraar en stelt de lekkerste hapjes, lunches, buffetten en  diners voor u samen. Met diëten en allergenen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden. Alle informatie hierover kunt u bij ons opvragen.

Eenvoudig of uitgebreid
U kunt uw eten zo eenvoudig en uitgebreid samenstellen als u wilt. Van een warm en koud hapje bij de borrel 's avonds tot en met een compleet verzorgd diner. Een aanrader aan het eind van de avond is de lekkere beenham met warme mosterdsaus. Dan weet u zeker dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat

Als u er voor kiest om uw bruidstaart en gebak door ons te laten verzorgen, dan zal 'Patisserie Jan de Bakker' van Urk, deze met zorg voor u bereiden.

pdf bijlage: