Nieuws archief

Weersomstandigheden Op d'n Akker

Datum van inzending: 10/07/2016 - 20:39

Op d'n Akker heeft een inspirerende omgeving met vrij uitzicht over de Noordoostpolder. De Nederlandse weersomstandigheden boven de uitgestrekte weilanden zorgen soms voor mooie plaatjes.

  

Uit je Tent 2016

Datum van inzending: 10/04/2016 - 15:28

Van 2 t/m 6 juni 2016 kunt u kamperen bij ''Op d'n Akker'' in Nagele. Geniet op onze boerderij van de rust en het prachtige landelijke uitzicht over velden en akkers.
U bent van harte welkom om te komen overnachten met uw tent, vouwwagen, caravan, pipowagen of camper. 
Wilt u uitgebreide informatie lezen over onze locatie? Over ''Op d'n... Lees verder

Paasvuur bij Op d'n Akker!

Datum van inzending: 29/01/2016 - 21:03

1e paasdag, zondag 27 maart, zal het metershoge paasvuur wederom branden bij Op d'n Akker. Onder het genot van een vuurshow, muziek van ''The Pub-Liners'' en een drankje staan we er ook dit jaar weer warm bij met z'n allen op deze gezellige feestavond! Het Polderpaasvuur wordt dit jaar aangestoken door een instantie dat normaal gesproken het vuur bestrijdt: de... Lees verder

Bubbel Voetballen

Datum van inzending: 09/06/2015 - 12:50

Zin om te lachen? Trek een bubbelbal aan en gooi de beuk erin tijdens een gezellig potje bubbelvoetbal. Bubbel Voetbal is beuken, vallen en weer opstaan.  Er gelden dezelfde regels als bij het gewone voetbal; met één uitzondering: je mag elkaar legaal omver stoten. Bubbel voetbal is een unieke belevenis die iedereen gedaan moet hebben met vrienden, familie,... Lees verder

BrandweerSurvival in Flevoland

Datum van inzending: 09/06/2015 - 12:49

Nieuw in Flevoland: BrandweerSurvival! Ervaar samen met collega's hoe het is om in de laarzen van een brandweerman te staan. 
In een speciaal op uw groep afgestemd programma, zorgen we voor vuur en avontuur. BrandweerSurvival is perfect in te zetten voor zowel uw bedrijfsuitje als teambuilding of communicatietraining.

Onder begeleiding van... Lees verder

Uit je Tent 2015

Datum van inzending: 18/05/2015 - 15:56

Van 4 tm 8 juni 2015 kunt u camperen bij ''Op d'n Akker'' in Nagele. Geniet op onze boerderij van de rust en het prachtige landelijke uitzicht over velden en akkers.
U bent van harte welkom om te komen overnachten met uw tent, vouwwagen, caravan, pipowagen of camper. 
Wilt u uitgebreide informatie lezen over onze locatie? Over ''Op d'n... Lees verder

Zundapp- & Solexrijden

Datum van inzending: 04/05/2015 - 16:05

 

Rij terug in de tijd op een Zundapp of Solex. Met de wind door de haren kunt u prachtige tochten door de Noordoostpolder maken, naar bijvoorbeeld Schokland (Unesco werelderfgoed) en Urk. Het gesnor van de motortjes zal u als muziek in de oren klinken en oude tijden doen herleven.

Deze activitiet is perfect te combineren met onze andere activiteiten, lunches en buffetten. We... Lees verder

Workshop "Paarden mennegen"

Datum van inzending: 07/04/2015 - 11:48

Tijdens deze unieke en spannende workshop in Flevoland neemt u samen met uw collega's deel aan een bijzondere communicatietraining. Hoe communiceert u met uw team? Hoe geeft u leiding? Hoe zorgt u ervoor dat uw gedrag het gewenste effect geeft? De paarden zijn een spiegel van uw gedrag tijdens deze teambuilding.  

Wilt u naast uw vergadering... Lees verder

Paasvuur in Flevoland

Datum van inzending: 31/03/2015 - 11:27

1e paasdag, zondag 5 april, zal een professionele vuurspuwer om 20:30 uur de paasbult aanspuwen. Onder het genot van een vuurshow, muziek van ''The Pub-Liners'' en een drankje staan we er ook dit jaar weer warm bij met z'n allen op deze gezellige feestavond!

Vuurspuwer
Gedurende de avond kunt u genieten van een spectaculaire vuurshow van een... Lees verder

BALD! Americana-Westcoast concert

Datum van inzending: 19/03/2015 - 10:03

Beleef zaterdag 28 maart vanaf 20:15 uur de prachtige muziek van BALD! Tijdens dit zitconcert zorgen Menno Bruin, Johan Kruizinga en Johannes Dopmeijer voor een avond heerlijke nummers uit de geschiedenis van de Westcoastmuziek en andere juweeltjes. U kunt genieten van nummers in Americana stijl zoals: the Eagles, Crosby Still Nash and Young, The Birds en the... Lees verder

Boer zoekt Moer FEEST

Datum van inzending: 07/03/2015 - 08:45

Met muziek van BAND & BREAKFAST, bekend van onder andere de Zwarte Cross, is het altijd een dikke show en een geweldig Feest! Ze zorgen voor een fantastisch ... Lees verder