Nieuw: leadership training!

Sinds januari 2017 is het mogelijk om bij Op d'n Akker de training WHY Leadership te doen. Deze workshop is samengesteld door WHY-trainingen (zie: www.whytrainingen.nl) en wordt mede verzorgd door Adriaan van Oorschot. WHY-Trainingen begeleidt u op weg van werkstress naar werk plezier, waarbij het contact met het paard fungeert als metafoor voor het dagelijks leven. Doel van deze trainingen is om het beste in mensen naar boven te halen om zowel mens als organisatie uit te laten blinken. 

WHY Leadership

WHY-trainingen stimuleren professionals in hun ontwikkeling en hun betrokkenheid bij de organisatie. Coachende en inspirerende leiders die leiding geven middels een perfecte balans tussen vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en voldoening, verbinden betekenisvol met de organisatie. Deze verbindende leiders zijn bewust van de organisatiedoelstellingen en kunnen zich identificeren met de cultuur en waarden van de organisatie en verankeren deze hun persoonlijke visie, missie en waarden. Zij coachen de medewerkers en het team vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid zodat zij zelf en hun medewerkers als trotse ambassadeurs kunnen excelleren.

 

  Adriaan van Oorschot - Op d'n Akker

 Begeleider buitenlocatie mennen, shetlanderparcours en weilandsurfen

Tijdens de WHYtraining coachend leiderschap, ervaren de deelnemers onder leiding van boer Adriaan hoe de paarden reageren op leiderschapskwaliteitenen managementtechnieken zodra de deelnemers de teugels in handen krijgen of op een andere wijze samenwerken.

WHY Trainingen integreert deze buitenactiviteiten met oefeningen die de veranderende
rol van Coachend leider met zich meebrengt

Wilt u meer informatie en de factsheet ontvangen, stuur dan een email naar henriette@whytrainingen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via onze contactpagina: