• Officiele trouwlocatie Op d'n Akker in Flevoland

Officiële romantische trouwlocatie in Flevoland

Zonsondergang boven het activiteitenveld van Op d'n Akker

Trouwen op de boerderij met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland?  Tijdens uw bruiloft of trouwfeest bij "Op d'n Akker", ervaart u de gastvrijheid en persoonlijke aandacht waar we bekend om staan. Samen met u maken we er een onvergetelijk mooie dag van!

Officiële trouwlocatie
Sinds oktober 2010 is Flevoland een verrassende officiële en romantische trouwlocatie in de Noordoostpolder rijker. Sindsdien zijn er al veel bijzondere momenten geweest, waar stellen elkaar het JA-woord hebben gegeven. Het huwelijk: van de trouwceremonie, de receptie, het bruiloft diner tot en met het trouwfeest, alles is mogelijk bij deze bijzondere trouwlocatie in Nagele; 10 km van Emmeloord. Als u een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), oftewel een trouwambtenaar heeft gekozen voor de huwelijksvoltrekking, dan kan hij of zij u bij ons in het echt verbinden. Als u dat ergens anders wilt doen en bij ons de trouwreceptie en/of het trouwfeest, geen probleem. Het gaat erom dat U de perfecte dag beleeft. In onze twee zalen kunt u tot wel 250 personen ontvangen.

Nuchterheid en gastvrijheid
Als u een onbezorgde bruiloft wilt, waarbij u de nuchterheid en gastvrijheid van het boerenleven in Flevoland ervaart, bent u bij 'Op d’n Akker' in de Noordoostpolder aan het juiste adres. De rust, ruimte en de volledige aandacht, enkel gericht op u en uw gezelschap. Samen met u maken we deze dag tot de mooiste dag van uw leven. Uw gasten zullen uw bruiloft nooit meer vergeten.

Trouwzalen
Bruidsparen die trouwen bij Op d'n Akker hebben de keuze uit twee trouwzalen: Polderzicht en Koetshuys. De zalen zijn met elkaar verbonden en zijn landelijk ingericht, met een eigen sfeer. De twee meter hoge ramen zorgen in beide zalen voor veel licht en een prachtig weids polderuitzicht over de velden en akkers. Aangrenzend heeft elke zaal een eigen terras, welke we ook tot één groot terras van 300 m2 meter kunnen maken.

Feest!
Bij een bruiloft hoort een bruiloftsfeest! Wij bieden verschillende mogelijkheden; gezellig met uw familie en genodigden samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje, een spetterend feest met eten, drinken en muziek of gecombineerd met vermaak voor jong en oud. Met onze trouwzalen kunnen we alle kanten op.

Alles kan en mag
Bij deze trouwlocatie kan en mag alles. In overleg organiseren we een bijzondere dag, geheel naar uw wensen. Hierbij kunt u natuurlijk gebruik maken van onze ervaringen en goede ideeën die we in de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan.

 

 

Trouwkoets
Wilt u in stijl trouwen met onze trouwkoets, getrokken door een imposant Belgisch trekpaard? We verzorgen dit voor u vanuit Nagele, maar ook op de door u gewenste locatie.

Trouwfotografen
In de loop der jaren hebben we veel contacten opgebouwd, om u een goed advies te kunnen geven over onder andere trouwfotografen, bands en andere bijkomende zaken.
Voor het vastleggen van een trouwdag maakt ieder fotograaf trouwfoto's in een eigen stijl. Verschillende fotografen hebben prachtige trouwreportages voor uw voorgangers gemaakt. We brengen u graag in contact met de juiste personen, zodat u kunt kijken welke trouwfotograaf bij u past. 

Entertainment
Bij een bruiloft hoort de juiste muziek. Eigen inbreng is natuurlijk altijd mogelijk. Ook hiervoor hebben we goede ideeën en contacten. Denk bijvoorbeeld aan de Sfeer Company. Zij maken feest zoals het hoort. Daarnaast werken wij veel samen met Rene de Brouwer, die voor extra leven in de brouwerij kan zorgen. Ook hebben wij goede ideeën voor diverse muziekbands en mogelijkheden tot intieme, gezellige achtergrondmuziek.

Maak een afspraak en kom langs om de sfeer te proeven.