Onbezorgd feesten

Feesten op een unieke feestlocatie

Feesten op de feestboerderij. Zoekt u een unieke feestlocatie in huiskamersfeer waar niets te gek is? Bij 'Op d’n Akker' in Nagele kunt u een feest organiseren waar het allemaal kan.

Feesten is een beleving
Een verjaardag, jubileum, familiefeest of vrijgezellenfeest in de Noordoostpolder (NOP) organiseren, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft is een kunst. De opzet van het feest moet daarom passen bij de wensen van de groep. De grootte van onze twee zalen kunnen we aanpassen aan het aantal personen. Vanuit de zalen ziet u de fakkels buiten branden en kunt u het ruime terras op. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt feesten en dat uw gasten u nog vaak zullen herinneren aan deze mooie beleving.

Muziek
Wat dacht u van livemuziek of wilt u oude tijden laten herleven met een old school party? Uw gasten kunnen dan eigen oude vinyl platen draaien op onze platenspeler; succes verzekerd. Als u uw eigen geselecteerde digitale muziek wilt afspelen, dan kan dat via bijvoorbeeld uw laptop, USB stick, iPod, iPad, Cd of Spotify. Wij hebben uiteraard ook diverse playlists voor u samengesteld.

Nuchter en gastvrij
Bij ons op de partyboerderij ervaart u de nuchterheid en gastvrijheid van het boerenleven in Flevoland. De ruimte en rust van onze feestlocatie in combinatie met de persoonlijke aandacht voor u en uw gezelschap, maakt uw feest tot een bijzondere belevenis. Samen met u maken we er een mooi feest van.

Om het perfecte feest te kunnen organiseren, worden alle feesten en arrangementen op maat samengesteld na een persoonlijk gesprek bij ons in Nagele.