Over Op d'n Akker

Zonsondergang-opdnakker.nl

In 2004 heeft Adriaan van Oorschot de moedige stap gemaakt van Boer naar eigenaar van een evenementen- & vergaderlboerderij in de Noordoostpolder (Flevoland). De nuchterheid en humor van het boerenleven is nog altijd terug te vinden in de gehele groepsaccommodatie; van de spreuken aan de wand tot aan de houten klompen waar Adriaan nog altijd op loopt.

Landelijke sfeer
Voor de inrichting van de zalen, met beiden een eigen bar, is veel hout gebruikt, wat een gezellige landelijke sfeer creëert.
Samen met Adriaan, wonen er diverse dieren op het terrein. Als u aan komt rijden wordt u hartelijk ontvangen door: ganzen, kippen, kalkoenen, poezen, shetland pony's en Belgische trekpaarden.

Mogelijkheden
''Op d'n Akker'' biedt als evenementencentrum een inspirerende omgeving met vrij uitzicht over de Noordoostpolder, waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Naast uw personeelsfeest of familiefeest, kunt u ook bij 'Op d’n Akker' terecht voor onder andere: bedrijfsuitjes, teambuildingvergaderingen, productpresentaties en groepsuitjes, Zoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld uw familiedag, bruiloft, reünie of jubileum? Dan maken we er samen met u een onvergetelijk mooie dag van.  

Activiteiten
Voor iedere gelegenheid stellen we een arrangement op maat samen. Voor ieder arrangement hebben we teambuildings- of groepactiviteiten. De ideale activiteit dat in ieder programma past, is het indrukwekkende weilandsurfen. Dit is een unieke belevenis en het zet uw gasten weer op scherp. Het is ook zeer geschikt om in te zetten als vergaderbreak.

Wat is anders
Waarin wij ons onderscheiden is onze perfectie door eenvoud. Ons doel is om, samen met u en uw gasten, een fantastische tijd te beleven. Het zijn de mensen die het verschil maken. Dit doen we door een goede organisatie in combinatie met humor en persoonlijke aandacht. Om dit te realiseren, worden alle arrangementen op maat samengesteld na een persoonlijk gesprek bij ons. U kunt dan gelijk de sfeer proeven van 'Op d'n Akker'.

Belgische trekpaarden
Met onze vier Belgische trekpaarden, Pascale, Sanne, Rens en Dennis, verzorgen wij het spectaculaire en veilige weilandsurfen; waar iedereen aan mee kan doen. De paarden zetten we ook in voor de leerzame workshop "Paarden mennegen", waar communicatie en leidinggeven centraal staan. Op een praktische manier kunt u ervaren hoe u overkomt en wat het effect is van uw handelen. 

Werkkostenregeling (WKR) 2015
Ook wat betreft de nieuwe werkkostenregeling (WKR), die per 1 januari 2015 ingaat, zit u bij ons goed. Onze activiteiten kunnen we namelijk een meerwaarde laten zijn voor uw bedrijf. Het programma bestaat dan uit teambuilding en training. Hiermee heeft uw programma een zakelijk karakter.

De zalen: Koetshuys en Polderzicht
Op d'n Akker beschikt over twee landelijk ingerichte zalen: ''Koetshuys'' en "Polderzicht". Beide ruimtes hebben een glazen pui over de gehele lengte en een eigen terras van 150m2. Vanuit deze lichte zalen en vanaf de terrassen kijkt u uit over het activiteitenveld van 2.5 hectare en de weidse akkers van Flevoland. Hier heeft u een prachtig panorama en kunt u genieten van indrukwekkende zonsondergangen.

Afhankelijk van het aantal personen en het doel van het samenzijn, kunnen we de ruimtes zo voor u indelen, dat u altijd het huiskamergevoel heeft. Op deze manier creëren we een gemoedelijke sfeer voor groepen van 10 tot 250 personen, waar iedereen zich thuis voelt.

Audiovisueel
Onze accommodatie is voorzien van professioneel audiovisueel apparatuur, om zo elke gelegenheid tot een succes te maken. Naast een beamer met groot scherm, beschikken we over een muziekinstallatie en twee draadloze microfoons.

We kunnen onze muziek afspelen, maar ook uw eigen digitale muziek kunnen we voor u afspelen via onder andere: Spotify, laptop, telefoon, USB stick, MP3 speler, iPod, iPad of CD. Uw gasten kunnen ook zelf vinyl platen meenemen; we hebben nog een old school platenspeler voor een krakende sfeer. Voor livemuziek kunt u natuurlijk ook een band laten komen. Wij hebben contact met diverse bands en kunnen u hierin ook adviseren .

Parkeren
Door de centrale ligging onze groepsaccommodatie in Flevoland, is dit de ideale locatie voor uw gasten. Nagele ligt centraal in Nederland, onder de rook van Emmeloord; 5 minuten rijden van de snelweg A6 (afslag 13 Nagele / Urk). Met een uurtje rijden van Amsterdam en Groningen bent u bij ons. Vanuit Zwolle bent u 35 minuten onderweg.

We beschikken over een verharde parkeerplaats waar 140 auto's gratis kunnen parkeren. Mocht u grote plannen hebben, dan prepareren we een weiland voor u; dat is het voordeel van ruimte hebben.