Tafelopstellingen en capaciteit

Tafelopstellingen Op d'n Akker

In het overzicht ziet u onze gebruikelijke opstellingen. Heeft u het anders voor ogen? De opstelling van de tafels en stoelen passen we voor u aan, zoals u het tijdens uw vergadering of bijeenkomst wilt. De vergaderruimtes zijn flexibel in te delen, zodat de gezellige huiskamersfeer behouden blijft.

Theater
Er zijn geen tafels aanwezig en de stoelen zijn op de spreker en het projectiescherm gericht. De ideale opstelling voor een presentatie en demonstratie. De stoelen staan in rijen achter elkaar opgesteld.
In deze opstelling kunnen 200 personen plaatsnemen. 
 

Hoefijzer / U-vorm
Zoals de naam al zegt, staan de tafels in de vorm van een hoefijzer. Aan het open einde van de U, staat een losse tafel met een stoelen voor de sprekers.
Het hoefijzer is de ideale opstelling voor interactieve presentaties of bijvoorbeeld een bestuursvergadering. 
In deze opstelling kunnen 40 personen plaatsnemen. 

Cabaret
De stoelen staan gericht naar de spreker(s) en het scherm. De tafels staan los van elkaar, met de stoelen rondom de tafels, gericht naar de sprekers. De sprekers zitten aan een tafel, gericht naar de toeschouwers.
Een cabaretopstelling is ideaal voor sessies waarbij tussen de tafels doorgelopen moet worden, zoals bij een workshop en lange presentaties.
In deze opstelling kunnen 60 personen plaatsnemen. 

School
Dezelfde opstelling als cabaret, alleen zitten er geen personen aan de zijkanten en voor de tafels.
In deze opstelling kunnen 200 personen plaatsnemen. 

Carré
De tafels staan aan elkaar geschoven in een vierkant. In het midden, tussen de tafels is een open ruimte. Om de tafels zitten de deelnemers met de gezichten naar elkaar.

Deze opstelling is zeer geschikt voor een 'closer' gezelschap. Alle gezichten zijn naar elkaar gericht.
In deze opstelling kunnen 28 personen plaatsnemen.