Smoelenboek Op d'n Akker

Boer

Mijn naam is Adriaan van Oorschot, geboren en getogen polderbewoner. Trots op de polder waar ik geboren ben, het weidse en soms de stilte zijn een bron van inspiratie voor mij.

Ik ben de trotse eigenaar van deze onderneming en ben dagelijks bezig met het vermaken van mensen. Mensen van diverse pluimage komen bij mij aan de tafel om een arrangement te bespreken, die ik dan op maat lever; bij elke groep een eigen feest of dag.

Het onderhoud, bouwen en verbouwen vallen ook onder mijn conto. Dit doe ik samen met Anne Marijn en de deelnemers van de zorgboerderij. Kortom, er is altijd wat te beleven bij ons en ik heb humor hoog in het vaandel staan, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

 

Jolanda

Hallo! Leuk je hier te treffen! Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Jolanda, ik ben getrouwd en woon met mijn gezin op een boerderij onder de rook van Urk.  Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder en ik vind het heerlijk om hier te wonen en werken. De mooie vergezichten zijn in alle jaargetijden een lust voor het oog. Ook hier bij 'Op d’n Akker' is het, vanuit de zaal met panoramawand en buiten op het terras, prachtig om te zien hoe de lijnen van de akkers, de dijk en de wegen in elkaar over gaan. Sinds kort probeer ik dat zelfs op schilderdoek vast te leggen. En ja…..de zonsondergang, die moet je echt zelf een keer zien, die is vanuit de zaal of vanaf  het terras zo mooi!

 Kortom, ik voel me hier als een vis in het water.  Je kunt mij aantreffen als gastvrouw in de zaal, achter de bar of in onze bloemenpluktuin, en wie weet tref ik jou hier ook een keer en schudden we elkaar de hand! Ik kijk er naar uit!