Vergaderbreaks & teambuilding

Unieke vergaderbreaks op onze vergaderboerderij met en zonder Belgische trekpaarden. Actief in de frisse buitenlucht van Flevoland, Een vergaderonderbreking met teambuilding werkt verhelderend, is leuk om te doen en nog leerzaam ook. 
Weilandsurfen als vergaderbreak in Flevoland

Weilandsurfen 
Terwijl u ingespannen vergadert, spannen wij onze Belgische trekpaarden in voor de hilarische vergaderbreak. Getrokken door onze twee- of driespan, surft u staand of zittend op een speciaal kleed over ons weiland; spectaculair en veiligGegarandeerd een activiteit waar veel over nagepraat zal worden. Weilandsurfen is ook uitermate geschikt om samen met uw klanten en/of zakenpartners te belevenDeze onvergetelijke leuke ervaring zal een positieve associatie opleveren met uw bedrijf.

Activiteiten & teambuilding
Naast onze activiteiten met paarden, kunnen we uiteraard ook een programma voor u samenstellen met onze andere activiteiten & teambuilding. Actief de benen strekken zet iedereen weer op scherp en helpt om efficiënt te vergaderen

 

Brandweersurvival als teambuilding activiteit in FlevolandBrandweerSurival 
Een verhitte break in plaats van een verkoelende? Voel de hitte van het vuur en ervaar hoe het is om bij de brandweer te werken. Leer zowel de praktische als theoretische vaardigheden. U gaat daadwerkelijk samen branden blussen; dit kan zelfs een brandende auto zijn

  • Professionele begeleiding door brandweermannen
  • ​Voor groepen van 25 tot 250 personen
  • Teambuilding, leerzaam en actief

​​Communicatie workshop Paarden mennegenPaarden mennegen
Communicatie en duidelijke taal is waar het om gaat tijdens deze workshop met onze belgische trekpaarden. Op een natuurlijke manier zal duidelijk worden hoe u en uw collega's communiceren. Voordat u de paarden gaat mennegen, zult u samen met uw collega's ervaren wat van belang is voor een goede communicatie. Hierbij spelen zowel de verbale- als non-verbale communicatie een rol.

Onze paarden bij u op locatie? De verrassing zal groot zijn bij de deelnemers; succes verzekerd.

* Onze activiteiten vallen onder teambuilding en daarmee buiten de werkkostenregeling (WKR)
* Alle 
activiteiten kunnen gecombineerd worden met andere vergader- en cateringopties