Vergaderen op de boerderij in Flevoland

Vergaderen en meetings op vergaderboerderij ''Op d'n Akker''

Vergaderen bij de boer met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland? Op onze vergaderboerderij organiseert u volledig verzorgde vergaderingen, centraal  in Nederland. Door de rust, ruimte en vergezichten van de vergaderlocatie brengt op inspirerende wijze verandering in uw vergaderingen,​ meetings, netwerkbijeenkomsten, brainstormsessies en andere zakelijke bijeenkomsten.​

​Alternatief vergaderen
In plaats van overleggen in de landelijk ingerichte vergaderzalen, kunt u bij ons op de boerderij ook alternatief vergaderen in het hooi en stro. U vergadert dan op hooi- & strobalen in een speciaal voor u ingerichte ruimte. Vergaderen in een afgescheiden deel in de hooischuur met biertafels en bierbanken zorgt ook voor de nodige inspiratie en een ontspannen vergadersfeer. Of wat dacht u van een bespreking heerlijk buiten op het open veld of akker? Met deze buitengewone vergaderruimtes vergadert u in Flevoland op een wel hele bijzondere manier. Kortom, een vergaderaccommodatie waar ruimte genoeg is en alles kan.
Vergaderen in de polder is leuk!

Vergaderbreaks
​Even de benen strekken en de frisse buitenlucht in, dat werkt motiverend. Na de vergaderonderbreking staat iedereen weer op scherp. Kijk op de pagina vergaderbreaks voor de recreatieve en teambuilding mogelijkheden.

 

Vergaderen bij de boer met zijn Belgische trekpaarden

Onze tarieven    
Zaalhuur 1 dagdeel: 90,00
Zaalhuur 2 dagdelen 160,00
Zaalhuur 3 dagdelen: 210,00
Beamer inclusief scherm: 50,00
Geluidsinstallatie incl. 1 microfoon: 50,00
Extra (draadloze) microfoon: 12,50
Flip-over: 7,50
WIFI:   Gratis
Parkeren (140 plaatsen):   Gratis