We werken samen met

Team-opdnakker.nl

Overnachten 

Gastvrij Schokland
Twee keurig ingerichte vakantiehuizen voor groepsovernachtingen: ''Het Landhuis'' voor 24 personen en ''De Pionier'' voor 44 personen. Gelegen aan het voormalig Zuiderzee-eiland Schokland (Unesco werelderfgoed). Alle informatie vindt u op www.gastvrijschokland.nl

 

 

Catering

Slump Catering & Events
“Wat de boer niet kent, dat eet hij niet”, is gelukkig bij de medewerkers van op d'n Akker niet het geval. Al enkele jaren werken wij met veel plezier samen met Op d’n Akker en zijn wij leverancier van de brunches, lunches, barbecues en buffetten. Slump Catering & Events werkt hiervoor weer samen met diverse lokale leveranciers… Het liefst zoveel mogelijk van eigen polderbodem! Nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen? Kijk gerust eens op onze website, want u bent altijd welkombijslump.nl.

 

Patisserie Jan de Bakker
Verzorgt onze Urker Dikkerdjes en het gesorteerde gebak

 

Entertainment

De Sfeer Company
Livemuziek, theater en teambuilding bij ons op locatie.

Arie Claassen
Arie Claassen is een singer songwriter. Op geheel eigen wijze covert hij vele klassieke hits van grote namen als Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, enz. Zijn repertoire bevat hits uit de jaren '60 tot nu.  Arie doet dit op (semi) akoestische wijze met enkel een gitaar en mondharmonica. Zijn muziekstijl past prima op allerlei soorten feesten en partijen, zoals een huiskamerfeestje, café’s, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, recepties, enz.
Een akoestisch optreden van Arie Claassen wordt ervaren als een onvergetelijke muzikale belevingstocht. Voor meer informatie kijk op www.arieclaassen.nl.

 

René de Brouwer
Passende typetjes bij elke gelegenheid

 

 

Muziektrio Bald, westcoast Americana styleSmack_Dab
Smack_Dab muzikanten-collectief biedt professionele live muziek voor elke gelegenheid. Als Duo, trio of kwartet. Muzikale opluistering voor elke festiviteit. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, Diner Dansant of BBQ. Vooraf spreken wij met U de mogelijkheden door. Voor meer informatie gaat u naar www.smackdab.nl

Teambuilding

'Op d'n Akker' beschikt over een professionele locatie met veel comfort en een optimale veiligheid. De brandweer controleert deze veiligheid en met hen hebben we een samenwerking aangaande teambuilding in Flevoland en voorlichting. Tijdens het leerzame en spectaculaire ​"Brandweersurvival"  kunt u ervaren hoe het is om een brandweerman te zijn.

 

 

Blogger

Henriëtte Bokslag (31) heeft een blog geschreven over het Uit-jeTent weekend in de Noordoostpolder. 
Ze schrijft inspirerende blogs/artikelen over leuke activiteiten en reizen; iets waar je haar altijd voor wakker kunt maken. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld gaan over: events, festivals, fun, (outdoor) adventure, paardrijden, spa en wellness.  Gedreven door het avontuur en gefascineerd door het onbekende dat ze onderweg tegen gaat komen, laat ze zich graag verrassen door de situaties en omgeving waarin ze is beland. Naast haar indrukwekkende reisverhalen, geeft ze praktische tips en beschrijft ze leuke weetjes. Ga met Henriëtte mee op pad en volg haar blogs.
Inmiddels woont ze in Scheveningen, maar ze is haar hart verloren aan de Noordoostpolder waar ze ook een jaar heeft gewoond. Maandelijks keert ze terug naar de polder, want ook daar valt nog genoeg te beleven en ontdekken volgens haar. 

 

Fotografie

Foto Caroline uit Tollebeek, maakte de foto's voor ons smoelenboek  

 

Website linkpartners

trouwlocaties.startkabel.nl
0527.startkabel.nl
flevoland.startkabel.nl
kano.startkabel.nl